ANNONS

Provsmakning och Middag

/

Idag hade vi möte med Bodystore på deras kontor inne i stan. Det är dem som säljer mina Fit and Smart produkter.

Idag testade vi nya smaker på Puddingar och nya sötningsmedel till mina nya proteinpulver. Guuuud så goda de är!! Det här känns toppen! Vill bara att de ska vara färdiga så jag kan börja käka dem och dricka dem som mellanmål. Många nyheter blir det!!! Ny design och en rejäl ansiktslyftning är på G för hela serien. 

  
  
  
  
  
 
Idag åkte jag och klippte Adrian efter kvartsamtalet på förskolan. Han var så långhårig så det var verkligen på tiden:) 

Tycker det blev jättefint och det är så gulligt med små nyklippta pojkar! 

 
Långhårig “dagiskille”..;)

 

  
  Sedan åkte vi hem till Pernilla och blev sär bjudna på middag. Så gott!! Lax med bulgur och avokadoröra. Mangosallad dessutom, mums! 

 

 
Köpte med min en vissel-Johanna till Pernilla. En nymodern te/ vattenkokare men i gammal stil. Som visslar när vattnet kokar;))

  
  
  
  
  
  Theo hade själv bakat kladdkaka! Såå duktig va?! Riktigt impad, dessutom såå god! Brås på duktiga mamma i köket.
  
Blev helt kär i Pernillas fantastiska servis från Syster Lycklig! Såååå fin!!!

  Adrian  busade m Dino …
  
Fina Christina o även Pappa Hans car hemma i Sverige på besök så vi fick trevligt sällskap till middagen. 

  Pernilla kunde inte låta bli att föreviga denna bild. Jag hamnar nämligen alltid här.. I disken. Och inte för att någon ber mig utan för att jag älskar att diska! Jag har alltid gillat att handdiska, föredrar det före diskmaskinen… Avkopplande på något sätt! 
  
Min nyklippte lille kille!!!

 

16
10

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00