ANNONS

Medinan

/

Idag har vi tagit en tur till Medinan, socken. En marknad med mängder av kryddor, teer, lampor, skinn, kopior ( mindre kul) scarfar, mm. Så mycket färger.  Och en massa keramik. Ljuvligt. Fint uppdukat, framlagt och så mycket dofter och intryck. Här pratar vi verkligen om Tusen och en Natt…. 

  
  
  
Gårdagens outfit, skor Jimmy Choo, väska Chanel och klänning ifrån Thalia.

 
Adrians kavaj från Stella McCartney.

 

  
  
  
  
  
  
  
  
 
Matlagningskurs med hela resesällskapet!!! Leila, Micke B, Agneta Och Lars W…. 
  
  
  
  
  
Jag har bakat två sorters bröd….;))

  
  
  
  
  
  
 
Min outfit, jeans som min man köpt till mig i Alla hjärtansdag present från Ralph Laurent, top H&M, skor Saint Laurent.

 

  
  
  
  
  
 

8
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00