Wow! #1 på iTunes

Yeeaah vad roligt! “Här Står Jag” har precis gått upp som #1 på iTunes! Sååå roligt! Är så tacksam så jag har knappt ord…. Puss på er alla fina som gillade mitt framträdande igår och som gillar låten!

Klänning och skor från Balmain. 

  

  
  
  
  
 

Med världens bästa team!
 

 

 

Finns såklart även tillgänglig på Spotify! Lägg till i din spellista! Ps. Kommer ett nytt omslag till singeln snart ;)

För Er som missade framträdandet igår:

 1. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, you did it!
  Congrats from the Netherlands for the one and only Schlagerqueen :-)

 2. Så BRA du var vad vi längtar efter riktig mello!!! Så härliga kängor du gav på charmigt sätt. Läser din blogg varje dag. Du ger energi men är ända samma smålänning i gummistövlar som schlager drottning. Kul att Magnus Carlsson fick vara med på ett positivt sätt. Fortsätt med din fina blogg. Väldigt snöiga hälsningar från Luleå. Katrin

 3. Gör det enda rätta nu, spela in engelsk version (riktig text)! Originalet finns ju på engelska men ingen som har spelat in den i en bra version.

 4. Jag ryyyyyyser. Så vansinnigt bra, både låt, text och framförande. Hade du tävlat med den låten hade du sopat rent hela Europa :)

 5. Tack Charlotte!
  Din låt var lätt den bästa under gårdagens Mello! Jag saknar Riktiga låtar och hederliga schlagerdivor!!!!
  Verkligen kul att höra din låt och även intronumret var toppen tillsammans med Gina! Tack för att Du förgyllde gårdagens program som annars var i svagaste laget.
  Tack och ha det bra!!/Helene, mellofantast!

 6. Så proffsigt! Vilken artist du är både framträdandet och låten är klockren :)

 7. Så proffsigt, bra och snyggt. Du borde få vara mellanakt i Eurovisionfinalen oxå. Då kan vi visa något som vi kan vara riktigt stolta över. En stjärna i världsklass:). Adrian var ursöt, var det TV-debuten tro? Tack för allt du delar med dig av på bloggen. Läser den dagligen:).

 8. Så snyggt, proffsigt nummer, du borde få vara mellanakt i Eurovisionfinalen oxå, då får vi visa upp något som vi kan vara riktigt stolta över. En stjärna i världsklass:). Adrian var ursöt, var det tv-debuten tro? Tack för allt du delar med dig på bloggen, läser den dagligen:).

 9. Så snyggt, proffsigt nummer, du borde få vara mellanakt i Eurovisionfinalen oxå, då får vi visa upp något vi kan vara riktigt stolta över, en stjärna i världsklass:). Adrian var utsöt var det tv-debuten tro? Tack för att du delar med dig på bloggen, läser den dagligen:).

 10. Redan lagt till den. ;)
  Så otroligt bra och du ägde verkligen scenen igår.
  Synd att den inte var med och tävlade, du hade gått till Globen direkt. :)

 11. Bästa framträdandet! Bästa programledare i melodifestivalen! Värdelöst att du inte fick vara programledare, vilken miss svt gjort, för det är du som drar tittare. Hade tänkt slopa programmet igår, inga intressanta deltagare förutom att du skulle uppträda då satte vi på tv:n. Hoppas de begriper till nästa år att du bör vara ensam programledare!!!! Du är glamour, du är bäst, du drar tv-publik, du är hjärtligast och varmaste person. Att göra sig rolig på andras bekostnad är bara lågt, som Gina gjorde ang Gernards, ledsamt för hans familj.

  Som programledare för melodifestivalen bör man vara sångerska, att inte svt fattar det. Svt är loosers.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..