ANNONS

Hasselnötsbröd

/

Bröd på Lchf. Funkar utmärkt och smakar så gott!!!

Adrian har varit dålig( feber och förkyld sedan i fredags kväll) och nu börjar han och jag ledsna här hemma även om det är mysigt att vara hänga och få ledig tid tillsammans. Idag har jag fördrivit en timme med att baka bröd.

Annars har vi tittat på tv, vi lekt m Adrians djur… Ätit, myst i soffan. När jag skulle dansrepa så ville Adrian såklart vara med i famnen. Favoritsysslan!! Att dansa och snurra! Förmodligen alla barn favorit…

Osminkad och hemma och myser..

  


  

 

  
 
Recept!! Hasselnötsbröd LCHF

12 ägg

50 gram smör

1,5 dl mandelmjöl

1,5 dl hasselnötsmjöl

1,5 dl hela hasselnötter

2-3 msk fiberhusk

1 msk bakpulver

1 tsk salt

Vispa äggen poröst och häll i det smälta smöret. Blanda de torra ingredienserna ,blanda sedan väl i smeten. Till sist blandar du i hasselnötskärnorna.

Lägg ett bakplåtspapper i en brödform och häll upp smeten.

Låt degen svälla 15 min

Strö lite hasselnötsmjöl över brödet eller Chiafrön som jag gjorde. In i mitten av ugnen på 175 grader i ca 40 min.

 

  
 

23
18

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00