ANNONS

Dagens look

/

Idag fixade jag naglarna inne hos Najet…

Så skönt! Tänk vad larvigt va, men man vänjer sig snabbt vid sådant man gillar och det är skönt med nyfixade naglar. Lika skönt som att gå till frisören, massage eller ansiktsbehandling. Idag skulle jag faktiskt gått på ansiktsbehandling men Adrian fick feber inatt så jag fick ställa in det. Anders hade ett telefonmöte på eftermiddagen och kunde ta det hemifrån när Adrian sov så då passade jag på att fixa naglarna. 

Ikväll har han 39,6.. Snorig och inte alls pigg. Så jobbigt för min lille älsklingsskrutt. Imorgon och förmodligen även onsdag så blir vi hemma och kurerar oss. 

Kvällens middag blev lax i Ugn. Jag blandade äppelsenap och majonnäs och strök över hackad fetaost som jag strött över laxen. Kryddade, hällde på lite olivolja och la över pinjenötter, cocktailtomater och sedan riven ost. Det blev supergott!

In i ugnen på 225  grader I ca 25 min. 


10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00