ANNONS

På väg hem igen

/

Det blev en snabbvisit till Halmstad. Vi åkte ner igår och hem igen idag. AJ firade 40 år och de hade slagit på stort. Brunzells band fanns på plats och Medina, Martin Stenmark, Miriam Bryant och jag. Grymt drag på  publiken och vi fick en grym kväll. 

Mitt fina resesällskap Alessio var med, så mysigt att få egentid med ett barn. Däremot ville Angelo FaceTime halva natten eftersom han hade spelat fotboll så var han hemma och när det blev läggdags så önskade han nog att han hade varit med oss. Det är något speciellt med att sova på hotell och gosa tillsammans. 

Nu är vi på väg hem…skulle flugit från Halmstad men dimman har ställt till det så nu sitter vi på en buss på väg mot Malmö och får flyga hem några timmar försenade, hoppas vi.

 

  
  
  
  
  
 
 
 
 
  
  
  
    
 

7
14

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00