ANNONS

Chokladbollar

/

Ikväll gjorde jag chokladbollar. Anders var enormt sugen på något sött så jag bytte ut strösocker till Stevia och havregrynen till Mandelmjöl. Jag tog 2 dl mandelmjöl och en dl hasselnötsmjöl. Älskar smaken av nötter. Mums!!

IMG_2566

ca 30 st

3 dl smör

3 dl kokosflingor + till att rulla bollarna i

3 dl mandelmjöl eller hasselnötsmjöl

2 msk kakao

2 mask espresso

0,5 dl stevia

Blanda rumstempererat smör och Stevia med elvisp, rör sedan ner resterande ingredienser och rör ihop.

Rulla bollar och sedan i kokosflingor. Ställ kallt innan du serverar dem:))

4
17

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00