ANNONS

Äntligen!

/

Nu har vi äntligen landat i Napels;))

Sååå ljuvligt, 30 grader o sooool.

Killarna har tagit tennislektioner i 2 timmar och jag och Adrian har suttit och tittat på. De älskar det, vilken start på första dagen. Vi ska försöka ta lektioner varje dag nu när barnen har fastnat för det här. Det blir dock inte speciellt mycket träning för mig… Suck! Jag som behöver det mest. Men när killarna kör tennis måste jag aktivera Adrian, imorgon ska 

 Nu är det dags för lite pool….;)  

    
  
 
 
 
  

  

  

  

   
 
 
  
  
 
 
 Alessio får tennislektion. 
 
Angelo in action…;) 
  
 
 

 En tur till stranden med grabbarna grus när Anders spelar tennis på förmiddagen.

 

 
 
  
 
 
 
 
  
 

17
28

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00