Familjefynd i Expressen

I Expressen kan man nu läsa om vårt nya Välgörenhetsprojekt. Vilket känns så roligt!

Om ni inte redan klickat in och sett vår nya sida, gör det!

Kanske har du något att bidra med i dessa tider, något som står och skräpar i en hörna och  som kan ge någon annan glädje. Det är fortfarande helt kostnadsfritt att lägga upp annonser. Vi kämpar för fullt med att “fylla” sajten med roliga, bra, intressanta prylar för allt och alla som har med familj och barn att göra.

Sedan kommer det kosta ynka 20 kr att lägga in en annons, vilket är en bråkdel av vad det kostar att lägga upp annonser på andra liknande sajter, här går det dessutom oavkortat till vårt välgörenhetsprojekt.  Please, hjälp till att fylla sidan. NU!!!

Klicka här:

Familjefynd

 

 

Rubrik

A & C

 

 

 

 

 

Artisten Charlotte Perrelli har vid sidan av sitt vanliga arbete även det senaste året utvecklat ett projekt för välgörenhet.

Tillsammans med sin make Anders Jensen och vännen Magnus Berg har hon dragit i gång en “köp och sälj”-sida, “Familjefynd”.

Det kostar 20 kronor att lägga upp en vara på sidan – och hela kostnaden går oavkortat till välgörenhet.

Just nu samarbetar artisten med SOS Barnbyar och hjälper till i Benin.

Hon fick idén när hon hälsade på en föräldralös familj i Moçambique i mars förra året, då hon bestämde sig för att hjälpa familjen och bygga ett hus till barnen.

– Sedan dess har jag känt väldigt starkt att jag vill göra något större, jag vill fortsätta och ta vid där det slutade, säger Charlotte Perrelli.

 

LÄS MER: Perrelli har sagt ja till sin kärlek Anders

 

Charlotte Perrelli började diskutera idén med maken Anders Jensen och han berättade i sin tur att han kände en person, Magnus Berg, som var duktig på sådant.

– Det har alltid legat och bubblat hos mig eftersom jag hållit på med det i så många år. Samtidigt känns det viktigt att visa sina egna barn att man faktiskt tar ansvar för hur världen ser ut och att det finns de som har det sämre än man själv har det, säger Charlotte Perrelli.

På ett år har idén om projektet förvandlats till verklighet. Och Charlotte Perrelli tillsammans med maken har satsat mycket pengar på den nya hemsidan.

– Som det ser ut just nu har vi fått lägga in pengar själva. Att dra i gång det här kostar ganska mycket. Och eftersom att vi har det tänket att vi vill hjälpa till, vill vi ju också hjälpa till själva. Just nu har vi betalat ur egen ficka, och så får det vara i början, säger hon.

 

LÄS MER: Perrelli: Man vaknar kallsvettig om nätterna

 

Hon är dock inte orolig för att projektet inte ska gå hela vägen.

– Nej, jag känner faktiskt inte så. Alla människor är väldigt villiga att hjälpa till. Framför allt sådana här saker, vi är ganska bra i Sverige på att tänka okej, hur ser det ut i garaget? Det ligger överfyllt med grejer som någon annan skulle få bättre användning av, säger Charlotte Perrelli.

  1. Finns så många barn som far illa i världen och många når inte vuxen ålder. Läste nu i dagarna om en journalist som bott i slummen i Bukarest i några veckor. Här finns 8 åringar som är tunga narkomaner samt barn som blir tvingade att sälja sex för att överleva. Grymhet och fattigdom finns i hela vår värld och vi kan bidra på olika sätt……det känns fint när man har gjort det just bidragit med nåt. Behöver inte vara pengar utan saker som vi oftas ha ivåra garage och på vinden. Som har legat nerpackade i årtal till och med. Vi lever i ett överflödssamhälle där vi bara ska ha och ha…..För ngr år sedan rensade jag ut ordentligt och bestämde med barnen att hädanefter när vi handlar så skaa vi verkligen tänka efter om vi behöver den saken eller de fem par byxorna eller vad det nu är. Vi lever efter det än idag och vi är precis lika lyckliga!!! Med vänlig hälsning camilla

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..