ANNONS

Adventsfirande

/

Vilken dag. Sååå skön. Lite trött i rösten efter att ha sjungit på min förkylning men trots allt. Jag har världens bästa jobb och DET bär mig. Att få så mycket kärlek hela tiden av denna underbara publik. Det är magiskt. Stort tack alla ni som kommer o tittar på oss just nu på Grand. Vi älskar er!

 Idag har vi stått i Julståndet Anders o jag på skolmarknaden. Alla pengar som kommer in går till att rusta upp skolgården, kul med initiativ och att både barnen gjort en massa saker som är fina och som vi vuxna kan köpa och även vi vuxna har fått lägga manken till o baka! Skoj!

Vi köpte en God Jul kvast, blommor, glögg, korv till barnen, fika och lite annat smått o gott.

Sedan fick vi en lugn skön hemmakväll. Good mat! Och Tv! Lyxmys…. Åh vad jag njuter av mitt innehållrika liv…  Lite av varje och en massa kärlek❤️

Ikväll var jag dessutom lite duktig och började beställa julklappar på nätet….

  
  
  
 
 
 
 
  
 
Glögg, pepparkakor och ädelost…

 

  
  
  
Buffelmozzarella, tomat, tryffelolivolja, flingsalt, basilika….;)

Skaldjursfyllda crepes…  
  

Egen avokadoröra, med majonnäs, wasabi och soja. Sesamfrön;))
  
 

Dillsås.
 

  
Grillad tonfisk.

 

Vänskapsknuten från Svenskt Tenn är en favorit.
 

  
Adrian åt sashimi…

 

Idag har vi hängt upp belysning även på trappan på baksidan o på balkongen på framsidan. 
 

 

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00