Adventsbak!

Lingonkaka och kladdkaka med Saffran. Det blev dagens bak. Bakade dubbelsats eftersom hälften ska till skolan idag då vi har Julstånd och har blivit beordrad att baka. Det blev gluten och laktosfritt. Det är gott att baka med både mandel och kokosmjöl men..Tycker ändå grejen är att det inte binder lika bra som vanligt vetemjöl. Det blir inte lika hållbariga bakverk. Men men;) gott i alla fall!!!

Adrian älskar att baka, vi satte på julmusik i köket och mellan varven blev det en svängom med ringlekar. Skitkul! 

 

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
  
 
Det här blev mina två bak!!

 1. P skriver:

  kokas och häl?
  Ofta blir det faktiskt svårt att förstå.
  Jag brukar läsa igenom innan jag skickar för det är lätt att det blir tokigt.

 2. Vad duktig du är på att baka. Ser väldigt gott ut. Var får man tag i dom små gulliga skyltarna. Kram..

 3. Maja skriver:

  Du skriver lite konstigt, jag må vara trög – men jag fattar inte riktigt…

  1. Tror inte du är trög och tror inte jag skriver konstigt men kanske autokorrekt har varit framme någonstans??

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..