Sveriges viktigaste sajt❤️

Nu går vi LIVE!!!!
Sveriges viktigaste Köp och säljsajt! Varför då??? Jo, hela annonsintäkterna går oavkortat utan avgifter raka vägen till vårt välgörenhetsprojekt i Afrika. Allt redovisas och NI blir en del i att förverkliga dessa barns dröm. Att få gå i skolan, få sjukvård och tak över huvudet. Vi satsar högt och har stora mål.❤️ Just nu är det gratis att lägga in annonser för att få snurr på flödet, sedan ligger kostnaden på ynka 20 kr per annons. Allt som är familje/ barn relaterat kan säljas. Gå in på vår sajt NU och hjälp oss att förverkliga de här barnens drömmar

Här kan du gå in på sajten….
Familjefynd 

  
  
  
 

 1. Lotta skriver:

  Vilket bra/kul initiativ. Ska absolut kolla upp och bidra. Har varit och föreläst idag för ett gäng du får som gäster på Grand ikväll (fredag). Tur att jag ska komma imorgon…:-) Hoppas de uppförde sig – påminde dem att de var/är ett varumärke…

  Kram

 2. Denna idén med sajten är HELT fantastisk. Tummen upp !!! Tack för ett fint gig på Center Syd igår :) Hur orkar du……..;)

 3. Fantastiskt bra och fin sida/idé, detta kommer jag verkligen att använda mig av. Nu till en annan fråga, för många herrans årsettan så visade du på bloggen att du hade köpt dig nya (tror det var två st) vinteroveraller…minns du ? Vad var det för några, kan det varit Gucci eller är jag helt fel ute ?
  Lycka till med nya sidan,

 4. Så bra intiativ! Jag har redan lagt in flera annonser :) vill dock bara informera att era mail hamnar i skräpposten!

  Jättebra sida!

 5. Hej Charlotte. En miljon annonser kommer ge tjugo miljoner. Hur mycket av det försvinner i skatt? Kommer Ni att låta företag köpa reklamplats?

  Verkar som att bara du står bakom när det står kram Charlotte… en petitess…

  Varför inte gå ihop med blocket?

  Vem tar hand om hemsidan? Tar inte dem betalt?

  Hoppas hemsidan blir en succé.

  1. Skicka ett mail så får du svar på alla dina frågor!!! Inget försvinner i skatt och vi står för kostnaderna. 20 kr går oavkortat precis som det står.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..