Julerbjudanden på CharlottePerrelli.com!

Nu närmar sig Julen med stormsteg. I månad kvar idag…. herregud! Det är lätt att tänka att det tar jag sen… jag har så mycket annat. Men jag har faktiskt börjat så smått nu, jag gör mycket beställningar på nätet. Det funkar för mig, känns smidigt och det kommer hem utan att jag behöver springa på stan och leta.

Hör kommer lite fina julerbjudanden med fantastiska priser. Böcker, cd skivor, lotion eller en parfym. Från 45%-75% nedsatta priser.

Allt skickas senast den 16 december för att ni ska ha det i god tid innan jul så se till att skynda!

Allt hittar ni i min egen shop på CharlottePerrelli.com

Paket1-720x720

parfymxmas-720x720
shimmeringxmas-720x720
bodycreamxmas-720x720

cdxmas-720x720

Gravidbokxmas-720x720

 

Puff

  1. Lena skriver:

    Hej Charlotte!
    Fantastiskt initiativ du har tagit med att hjälpa barn, familjer på plats. Undrar över om det finns ngt pg eller bg att sätta in pengar till din verksamhet om jag inte har leksaker, kläder att sälja? En fond? Viktigt att veta så pengarna kommer rätt. Försökte mejla på den adress du uppgav familjefynd men det kom tillbaka.

    Charlotte, du är så kreativ och uppfinningsrik!
    Kram Lena

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..