Bilder från MF Presskonferensen

Här kommer lite mer bilder från Presskonferensen förra veckan. Det ska bli så roligt att sätta tänderna i det här och vi har redan massa idéer och roliga uppslag på vad jag ska göra….:))

Tagna av bästa Karin Törnblom

_DSC5773

_DSC5562
_DSC5845
_DSC5853
_DSC5857

  1. Usch vilken bitter kvinna tänker jag direkt om “Eva”
    Trist med troll som finns överallt på nätet……

    Vill bara tacka dig Charlotte för en härlig blogg med så mycket inspiration & varierat innehåll

  2. Kan bara hålla med Åsa Berggren! Vad är det som händer?? Sprid kärlek och glädje – inte otrevligheter och hat..

    Charlotte! Du är alldeles, alldeles underbar och vi är många som tycker om Dig.. Varma kramar från Småland <3

  3. haha jag trodde också länken var till något trevligt angående Melodifestivalen el nåt. Så den urbota dumma artikeln jag läst innan också, vad sjutton har det för betydelse för om äktenskapet ska hålla om man gift sig påkostat eller klädd i vadmal och inrullad i tjära :=D. Det handlar väl inte om det. Damen som lagt in den kommentaren måste vara av GRYMT avundsjuk natur. Riktigt jäkla KOMISKT att lägga upp den länken.

  4. Men vad är detta för kommentar ovan med bifogad länk?! Min tanke när jag såg inlägget var att skriva: så härligt att du är tillbaka som programledare för MF (jag såg dig när du var med sist och tyckte att du gjorde ett mycket bra jobb)Ser kommentaren med en bifogad länk och ditt tack och tänker att det är säkert mer om MF. Döm om min förvåning när länken öppnar sig och det handlar om något helt annat. Så osmakligt att skriva och posta denna kommentar på Charlottes blogg. Usch så småaktigt.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..