ANNONS

Mitt nya projekt – Familjefynd

/

Nu är det Äntligen dags för mig att avslöja vårt hemliga projekt som vi jobbat med senaste tiden. Jag är otroligt tacksam att just du vill hjälpa oss att testa och utvärdera vår sajt som heter Familjefynd.

Det är en köp och sälj sajt för alla oss med barn i åldrar 0-12 år. Och förutom det fantastiska att sajten endast innehåller intressanta saker för barnfamiljer så känns det ännu bättre att kunna berätta att vi gör det för att kunna hjälpa utsatta i tredjevärlden.

Nu på Onsdag är det äntligen dags att lansera Familjefynd.se, så passa på att gå in och lägg upp saker som du vill sälja. Vi bjuder än så länge på annonskostnaden!

nyhetsbrevbanner

Som flera av er säkert känner till har mitt engagemang för fadderverksamhet varit stor i många år. Jag skaffade mitt första fadderbarn när jag var 18 år och sedan dess har jag hjälp till på mång olika sätt. Har varit internetambassadör för Fadderverksamhet på Filippinerna via Hoppets Stjärna, har gjort flera olika resor till olika delar av Afrika och volentärarbetat. Byggt hus till föräldralösa barn I Mozanbuiqe. Jag har varit programledare för Världens Barngalan 2006 och är såklart månadsfadder. Idag har jag 5 fadderbarn själv.

Det här projektet gör det möjligt för oss alla att tillsammans hjälpas åt och göra skillnad, på riktigt. Hur då tänker ni och hur ska vi kunna se det?

Vi kommer gå till väga på ett väldigt enkelt sätt. Det kommer senare kosta 20 kr att lägga in en annons. Dessa pengar utan avgifter går oavkortat till vårt välgörenhetsprojekt. Alla kostnader står vi för. Vi kommer med hjälp av bloggar och reportage visa exakt vad vi gör med pengarna. Ni kommer kunna ta del av vårt arbete och se när vi bygger upp skolor tillsammans, anställer lärare för att utbilda barnen. Ger familjer vatten och matpaket för att klara sig. Nu I början kostar det ingenting att lägga upp en annons. Vi behöver Er hjälp att fylla sajten för att detta ska kunna funka. Allt är alltså KOSTNADSFRITT. Så det vi önskar av dig är att du registrerar dig och lägger upp de barnprodukter som du vill sälja och sen ger mig feedback på funktionen och sajtens innehåll. Förtydligar: Detta är givetvis gratis för dig att lägga upp annonser under denna testperiod. Adressen är Familjefynd.se och hör gärna av dig med synpunkterna till charlotte@familjefynd.se

Tusen tack för din hjälp!

Kramar Charlotte

3
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00