Premiär

Premiär avklarad. Alltid lika skönt. Inga större fadäser…. Det finns så mycket som kan hände i en så stor produktion med så mycket teknik. Det kommer bli bättre, saker tightas alltid till men i det stora hela så tycker jag nog att det gick väldigt bra. Jag har ett såååå fantastiskt band o en ensemble som är helt galet grymma. 

Tacksam för en underbar kväll!!!

 

 

 

  
  

Vår fantastiska regi… Thomas Tegner. Vilken man- har gjort ett makalöst jobb!!!!  
 

Killar i logen innan det är dags att sätta igång showen..
 

  

 

 
  
  
  
  
  
  

  1. Lugg det passar du bäst i! Wow säger jag bara!!

  2. Laila skriver:

    Hade varit superkul att se din show, men bara 20 barbiljetter per föreställning räcker ju inte långt på helgerna (för alla oss som inte bor i Stockholm med omnejd och kan gå en vardagskväll). Förstår att du inte kan påverka det och Grand är säkert ett magnifikt ställe att få vara på, men 900 kr för julbord utöver biljettpriset är bara för mycket. Hade det funnits fler barbiljetter, eller eftermiddagsföreställning utan julbord, så hade jag kommit på stört! Men får ändå önska lycka till! MVH Laila

  3. Grattis till premiären…..blir säkert helt fantastiskt. Har du klippt lugg? Eller är det peruk…….ser olika ut på olika kort….snyggt i vilket fall som helst!

  4. Åhhhh vilken bild tagen underifrån med den långa klänningen, helt fantastisk.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..