Natural Cycles

sponsorskylt1

Jag skrev tidigare om Natural Cycles för någon vecka sedan, HÄR kan du läsa om det. Flera av er läsare var positiva till detta och kände redan till det. Det är alltså en app där du bla annat kan se när du är som mest fertil. Av olika anledningar kan det vara en hjälp. Om du vill bli med barn eller om du helt enkelt vill slippa en oönskad graviditet. Nu har jag lyckats få loss en rabattkod till alla er som signar upp HÄR. Koden är Perrelli2NC och ger alla nya användare 50 procent rabatt ifall du köper årsabonnemang.

Ganska bra va?

IMG_8195

 

IMG_1145a
iPhone_5s_cut

 1. Laila skriver:

  Sätt in en hormonspiral istället så slipper man mens och allt som har med det att göra.
  Vem vill frivilligt gå runt och blöda i en vecka eller mer?….
  Ush vad äckligt tycker jag som har en hormonspiral.
  Inga premenstruella problem eller kladdiga trosor….
  Om man önskar barn så tar man bara ut den.

  1. Men om man inte vill stoppa i sig mer hormoner eller som jag inte tål? Bra att det finns alternativ då.

 2. Finns en gratisapp, som heter Woman´s Calender, som också visar menscykel, fertila dagar och där man alltid sparar ner exakt vilken dag man får mens och när den slutar, samt att man kan skriva in symptom man har innan mens om man nu vill det…har använt den i drygt 2 år, finns i alla fall tillgänglig, som app, för Windows Operativsystem på mobiler.

 3. Blev medlem och använde din kod men måste betala 491:- märkligt mycket tycker jag! Har mailat dom och frågat..
  Jag slutade amma idag och har varit sugen på att testa Natural Cycles länge så detta erbjudande kunde ju inte kommit lägligare :)

 4. Tycker en sån här app skall vara gratis. Det är fortfarande en skam att prata om mens osv, de skall det inte behöva vara.
  Jag kan bara tala för mig själv som småbarns mamma värkar de vara en jätte bra app men de är alldeles för mycket pegar de är ju svin dyrt att lägga ut på bara en app.

 5. Silje skriver:

  Synes det er kjempeflott at du har valgt hormonfri prevensjon. Det har jeg brukt lenge og ikke angret et sekund. Etter lang tid med bivirkninger fra P-piller, var det legen min som anbefalte meg hormonfri prevensjon http://www.hormonfritt.no Selv om det tar litt lengre tid, og passer best for personer som er i et fast forhold, er det vel like bra som hormonelle prevensjonsmidler, og du slipper alle kunstige hormonene i kroppen. Lykke til videre :)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..