Skrikfabriken

En god vän till mig har en supercool grej. Har ni inga planer för helgen är det här ni ska befinner er. Ni kommer inte bli besvikna!

 

HALLOWEEN

FÖR BARN KLÄ UT DIG OCH KOM TILL SPÅRVAGNS MUSEET FÖR ATT UPPLEVA DET BÄSTA, AMERIKANSK PRODUCERADE HALLOWEEN EVENTET I STOCKHOLM.

9 ROLIGA DAGAR!

GODIS, KOSTYMTÄVLING, SKÄRA PUMPA, ANSIKTSMÅLNING, ”SPECIAL EFFECTS MAKE UP”, PRISER, LÄSKIGA SPÅRET, KAFFE, MINI TÅG, MAGISK SHOW, BUS ELLER GODIS – TÅG TILL TÅG, TILLSAMMANS MED ALLT MUSEET HAR ATT ERBJUDA!

Skrikfabriken-Halloween-for-Barn-2015

 1. Kanske roligt, men inget som tilltalar mig.
  Varför har Du inte med ett ord detta hemska som hände i Trollhättan förra veckan.
  Själv tycker jag det ä dags stanna upp O fråga sig vart vi är på väg.

  1. Molly… Jag kanske pratar med mina närmsta om saker som händer runt om i Sverige o Världen. Det händer tyvärr saker varje j- la dag och som mamma är jag livrädd. Men som sagt, det finns folk omkring mig som jag delar dessa tankar med.

 2. Bra tips, ska invänta nästa år då min dotter är 4. 3 känns lite ungt men hon har en halloweenfest att gå på ändå. Börjar lite smått.
  topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/

 3. Med tanke på att det är Alla helgons dag på lördag den 31/1 så tycker jag det är riktigt osmakligt att dom har det då. Och sen att du gör reklam för det.

 4. Det är odmakligt om Du tänker på vad vi hedrar på Alla helgons dag. Smyckar våra gravar o kommer ihåg de som lämnat oss. Inte trevligt att blanda ihop det med hallowin. Min åsikt!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..