Silja

Ett dygn på vattnet igen. Vi åkte Silja Line och syrran o hennes familj följde med. Så mysigt!! Vi åt gott och hade trevligt, jag hade ett bra gig med en skön publik och ett bra band…. Åkte sedan hem och fick en mysig lördagskväll vilket inte tillhör vanligheten. Så skönt! 

Idag är det jobb i Malmö på konserthuset så nu sitter jag och väntar på mitt bagage på Köpenhamns flygplats!

 

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

  1. Jag tycker du ska höra av dig till Gia Thörnqvist, festarrangören på Öland!
    Borgholm firar 200 år och även har blivit utsedd till årets Ölandsby, jag tycker du ska vara med på någon av festdagarna, Borgholm ska firas med de allra största stjärnor Sverige har och du är en av dem!

    Gia Thörnqvist är en riktig Ö-kändis (haha), hon är Borgholms motsvarighet till Michael Bindefelt och hon ordnar med fester och galor hela dagarna!
    Vilket roligt jobb, den tjejen har, vad härligt oseriöst!

    Gia Thörnqvist har kul på jobbet varje dag, tänk att ha ett jobb!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..