Vilken skön dag

Så här har mina senaste dagar sett ut. Rep o rep…lite fotbollsmatch som vanligt. Nya fantastiska produkter jag ska testa som jag blivit rekommenderad av min hudterapeut Therese på QviSi. DMK !!! Någon som provat? 

Lite halvkrassliga barn som hostar och snörvlar. Höstförkylningar!! Ggr!!! 

Har precis skjutsat min stora son som ska till Nyköping på fotbollscup och själv ska jag åka Silja Line. Gigtime alltså! 

 

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

 1. Oj.. Kul om det funkar för er som kan använda tvål och vatten!! – men, huden torkar med stor sannolikhet inifrån och ut.. Torr hud = rynkor..
  Gäller att ta hand om sin hy.. Kan vara svårt att backa och göra om..

  Också bara en tanke… :-)

 2. Yenny skriver:

  Har alltid haft lite problemhy och har provat allt från billigt till dyrt men inget har riktigt funkat. Kanske borde testa det där märket. Säljs det bara där du gör behandlingar? Din hy lyser och det vill jag att min oxå ska göra så tipsa gärna :) kram

 3. Oj, skrev en lång kommentar. Men allt kom inte med..?
  Summa summarum – ALLA har inte råd med dyr hudvård. Det handlar inte om att man inte vill. Att man inte bryr sig. Det handlar om att pengarna inte finns till just det. Allt gott till dig. Dermalogica i tre månader ca 1600. L300 ca 250…

 4. Ja, men nu kan det ju vara så att det finns många som MÅSTE ta tvål och vatten, eller apotekets billigaste märke. Man kanske inte har råd helt enkelt.
  Jag använder Dermalogica men byter av med den något “enklare” L300 ibland. Båda funkar bra. Men att pröva galet dyra produkter, det är få förunnat. Vi sjuksköterskor tex..vi sliter livet ur oss men kan inte lyx till det direkt. Det betyder INTE att man “inte bryr sig om resultatet”. Man kanske måste ACCEPTERA resultatet. Bara en tanke…

  1. Det finns extremt många alternativ som INTE kostar skjortan! Tex på Apoteket:) Som dessutom är superbra, men tvål kostar oxå pengar ? Tycker inte det argumentet håller.

  1. Nu råkar tvål också kosta och det finns billiga bra alternativ på tex Apoteket. Varför behöver du acceptera resultatet som om det vore synd om dig om du förskonats med en babyslät hud? Jag får inte riktigt ihop argumenten? Du borde vara överlycklig som inte behöver “kämpa” med din hud?

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..