Höstrusk

Gillar hösten, undrar ibland om det är för att jag är född på hösten. Långa lite kalka promenader i ett stilla regn… Ganska mysigt! Även om jag liksom alla andra älskar ljuset som tycker jag om att efter en fin sommar få krypa in under filten o tända ett ljus el brasa när det börjar bli mörkare.

Har uppdaterat även garderoben för denna årstid. Favoritjackor från Mountainworks och stövlar från Hunter. Mina barn äääälskar denna låga modell och helt plötsligt får jag på dem gummistövlar

 

  
  
 

 

 

  1. Jag är kluven. Å ena sidan tycker jag Hunter har riktigt snygga stövlar, å andra sidan har halva stan hunter vilket jag tycke är avtändande och typiskt för Stockholm (alla ska hoppa på samma fluga). Vet inte vilket som väger tyngst..
    topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/

  2. Hört talas om autokorrekt som lever sitt eget liv, alla ni gnällisar ;) visst kan ni väl ändå förstå vad som menas…………Hunterstövlar är verkligen sköna, inte bara för att märket är Hunter men de är väldigt ! skönt och mjukt byggda i fotbädden, toppen !

  3. Bra att ha ett stort gästhus som även kan användas till så mycket annat. Hur har det blivit med ert drivhus i sommar…många grönsaker eller vinddruvor ???

  4. kanske dax att fixa fuktskadan på huset. grunden på väg att rasa.

    1. Varför tror du vi renoverar? :))) Det är inte vårt riktiga hus utan vårt “lilla” gästhus….

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..