Förberedelser

Jag älskar födelsedagar och att planera. Det är så sjukt roligt;)

Imorgon fyller mitt hjärta Alessio 10 år! Min lille plutt….

Idag har jag fixat ballonger, förberett hans barnkalas, bakar och slagit in presenter och handlar som en galning. Imorgon blir det fest!!! Tjoho;)))

Alessio sover, kl är ett på natten och jag har börjat pimpa köket med Gigantiska ballonger. ALESSIO 1 0.

Just det, en fotbollsmatch har vi hunnit med. Tredje v med Oktoberpokalen…;) ikväll blev det storvinst mot Täby.

Barnen fick alla varsin present ikväll. Jag kände att jag ville. De jobbar hårt med läxor och sin fotboll och jag ville ge dem en liten inför present… Underbart att ge. De blev så otroligt glada och det är så enormt roligt då!!!

 

  
  
  
  
  
  
 
 
 
 
  
 

  1. Vilken underbart fin mamma du är Charlotte! Och grattis till Alessio i efterskott :)

  2. Vilken överraskning han kommer att få! Du är en fin mamma :) Grattis Alessio!

  3. GRATTIS till tioåringen, den första nollan :) Måtte det bli oändligt många fler. Så rart att ge presenter sådär utan något särskilt, då blir man så extra överraskad, och så den lille med sin slickepott så söt han är :) Ha en riktigt härlig födelsedagsfirardag med nära och kära ! Du är en toppenmamma

  4. Lena skriver:

    Hej! Härligt med födelsedagar! Sedan skulle jag bli såååå glad om du kunde lägga upp några bilder på ert kök och lite info om varifrån det är. Vi är mitt i köksplaneringar och känner mig så trött på vitt vitt vitt- såg ert och det ser ju jätte fint ut! Tack på förhand!

    1. Det kan jag göra… Men så länge. Googla på Vicco. Där har vi köpt vårt;)

  5. Vilken härlig människa du verkar vara,o fin mamma,Grattis t 10 åringen,han kommer inte att glömma detta..?trevlig födelsedag A…

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..