Oktoberpokalen

Andra helgen med Oktoberpokalen. Jag stod i grillen i 3,5 timmar och sedan var det dags att supporta Pojkar 04 som spelade A slutspel och det gick heeeela vägen. Guld!!!! Så enormt roligt!

Angelo gjorde 2 mål i kvarten som slutade 2-1 till Djursholm mot Stocksund och sedan 1 mål i semin mot Lidingö som slutade med 2-1 den oxå och sedan finalen mot Bromma Pojkarna 2-1. Kul för killarna och de var värda en seger efter ett enormt kämpande! Stolt mamma!
 

  

 

  
 
  
  
  
  
  
  
  
 

  1. Molly skriver:

    DJätteroligt när sådant händer. Men man måste uppmuntra dom som inte av olika anledningar det inte går så bra för. Finnstom lärare som hånade de som inte var så duktiga. Hoppas den tiden är förbi.många gör vad de kan efter sin förmånga men det räknas inte om man inte är bäst.

  2. Men vad skoj! Men de var inte många i laget! Inte lätt att inte ha så många avbytare.

  3. Kan verkligen tänka mig att man blir så obeskrivligt stolt! Min lilla plutt är inte där än (3 år) men jag kan så tänka mig att det är obeskrivligt.
    topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..