Dagens gig

Idag stod det Västerås på schemat… Gig kl 13 i centrum. Jag Alessio och hans kompis samt Kimpa- Turnéledaren åkte dit. Supertrevligt! Efteråt var det signering av böcker, parfymer och skivor. En trevlig lördag!

Alessio och hans klasskompis har Geografi prov på tisdag så vi körde förhör i bilen:)

 

  
  
  
  
  
 

  1. Meri skriver:

    Fivk inte med allt jag skrev. Tänkte passa på o unna mig något innan tvillingarna kommer. Lär ju dröja nåt år sen☺️☺️

    1. Jag säljer tyvärr inte sådant… Men frågan är ju som sagt fri.

  2. Meri skriver:

    Charlotte! Ja vet att detta är långsökt men ja chansar. För ett bra tag sen (år sen?) så köpte du en kuvert väska från YSL i lack färg , de ser ut som ett gammalt kuvert med text på. Ja har tänkt på den väldigt mågna ggr aldrig haft råd eller hittat en likadan men tänkt på den måååånga ggr. OM DU nångång skulle vilja sälja den pleeease hojta till

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..