Pressdag

Idag har jag haft pressdag för min nya bok, Charlottes Gravidbok.

Har gjort kvällspress… Expressen och Aftonbladet, men även gjort några magasin och Mitt i Danderyd. 

Det  känns kul att boka är ute men ändå lite läskigt och såå utlämnande. Jag bestämde mig tidigt för att om jag ska göra den här boken måste jag göra den på riktigt och våga vara ärlig. Rakt igenom… Skriva om mina tankar, känslor inför allt som hänt. En biografi genom graviditeterna men samtidigt en peppande bok från en lekman och mamma till tre. Jag har gått igenom tre graviditeter men har lika många avslutade bakom mig. Det känns såklart, har påverkat mig och gjort mig till den jag är idag.

Men vem har sagt att livet ska vara en räkmacka? Jag tror inte en sekund på att den är det för någon. Vi tampas alla med olika saker och det gör oss starkare. 

Jag tar inte bara upp missfall, missed abortion, foglissningar och missfall. Det finns mängder av tips för att gå en stark kropp under graviditeten och för att bättre rusta sig för en förlossning. Det finns kapitel om gravidyoga, träning, hälsosamma recept och smoothies och juicer.

Men även en massa glädje och kärlek och lyckan över att få bli mamma. Det största jag någonsin varit med om och som jag unnar alla som vill bli det.

Ett fantastiskt fint personporträtt med BB Sthlms grundare och chefsbarnmorska Gudrun Abascal, som dessutom förlöst alla mina tre barn. Otroligt va?!

Jag tror att den här boken jan vara intressant att lösa för alla mammor även de som inte väntar barn. Även pappor och blivande sådana som vill förstå sig på en gravid kvinna. 

Jag hoppas att Ni får glädje av den här!!