På väg❤️

Anders hann jobba lite på morgonen, hann in till stan och skriva på lite avtal… Nu sitter vi på planet mot Dubai. Tre dagar ska vi vara där sedan flyger vi vidare mot vår smekmånad.❤️ såååå underbart. Vår lille ögonsten är med medan de stora barnen fick stanna hemma eftersom de måste gå iskolan.

Hann pussa på killarna när jag lämnade dem i skolan imorse;)) Lipsill som jag är så tyckte jag ändå det var jobbigt och saknar dem redan… Helst skulle jag velat haft dem med.

Fast vi har redan bestämt nästa semester tillsammans och ser fram emot det. 

Nu ska vi först njuta sv lugnet på vår ParadisÖ…..;)
 

  
 

 1. Kaija skriver:

  GRTTIS ! OOOOOOH HÄRLIGT DUBAI:

 2. Grattis Grattis Grattis till ert bröllop. VILKA bilder jag slukat från diverse instakonton i helgen. Jag blev alldeles tagen. VARJE kvinnas/flickas drömklänning, blommorna, slottet, vännerna, middagarna, båtutflykten, smyckena åhhh jag kan hålla på i all oändlighet. Man blir ju så avundsjuk (på ett fint sätt) det pirrar i magen och man börjar drömma sig bort som ett litet flickebarn.
  Helt enkelt ett av de vackraste bröllopsbilderna jag skådat.
  Grattis igen och önskar er all välgång, framgång, rikedom, lycka, hälsa, skratt och kärlek i hela världen!!!

 3. Varma lyckönskningar till Er båda Charlotte & Anders! och tusen tack för alla bilder ni bjudit oss läsare.

  Njut nu av er smekmånad och ladda ur alla sladdar mobiler etc och bara Var
  tillsammans i lilla familjen!

  Med vänlig hälsning
  Helena i småland

 4. Hej förstår du saknar de store pågarna och de saknar säkert er,men de är så stora att de förstår.Njut nu av er resa/smekmånad och Ha de bäst

 5. Lena skriver:

  Åh vilka underbara bilder på bloggen.
  Helst skulle jag vilja ha alla bilder i en
  bok. Du kan väl sälja den i din shop?
  Kram Lena

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..