ANNONS

På väg❤️

/

Anders hann jobba lite på morgonen, hann in till stan och skriva på lite avtal… Nu sitter vi på planet mot Dubai. Tre dagar ska vi vara där sedan flyger vi vidare mot vår smekmånad.❤️ såååå underbart. Vår lille ögonsten är med medan de stora barnen fick stanna hemma eftersom de måste gå iskolan.

Hann pussa på killarna när jag lämnade dem i skolan imorse;)) Lipsill som jag är så tyckte jag ändå det var jobbigt och saknar dem redan… Helst skulle jag velat haft dem med.

Fast vi har redan bestämt nästa semester tillsammans och ser fram emot det. 

Nu ska vi först njuta sv lugnet på vår ParadisÖ…..;)
 

  
 

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00