Chateau de Esimont

Nu är vi här❤️

 

  
  
  
  
 
  
  
  
 

  1. Grattis till Er båda!
    Kan inte se bilderna.

  2. Sorry, såg nu att kommentaren inte var granskad än, det kom inte upp förrän efter en stund ;P

  3. Undrar bara varför min kommentar togs bort där jag skrev att man kunde gå in på Instagram och titta på bilderna, eftersom de inte syntes här……var det fel av mig att skriva det ? Vänlig hälsning Ingrid

  4. Anne skriver:

    Ha det nu allra bäst på er fantastiska dag med familj, vänner och inte minst med varandra!❤️ Jag gläds med er! Bilder får vi säkert så småningom! Får se om detta kommer med, det förra inlägget kom inte med. GRATTIS! ❤️❤️❤️

  5. Åhhhh men gå in på Instagram på Laperelli så kan ni se massor av bilder redan, man behöver inte ha instagramkonto för att se bilderna. Jag VISSTE och har hela tiden, vetat att hon skulle ha en Elie Saab klänning. Kände det på mig och sååå vackra. Vilket sagobröllop, så generöst att vi får vara med så mycket !!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..