Lisas dag

ina Lisa Stadell fyllde år igår(typ27)…

Vi träffades upp ett stort gäng på Berns för att fira henne med lite presenter, jag köpte Handwash och bodylotion och ett magnifikt doftljus av Black Vanilla, min favorit. Under middagen fick jag en kurs i snapchat av Oscar Zia…..jag heter LaPerrelli även där.

Vi hade en supertrevlig kväll och jag njöt av att bara hänga m vänner, riktigt mysigt!

 

  
  
  
  

Idag var förskolan stängd s vi fick en mysdag hemma. Vi invigde Adrians mål han fick när han fyllde år och han älskar verkligen att spela fotboll. Kayla står i mål…idag var Adrian förra barnflicka på besök Angelica, hon har varit i Costa Rica och jobbat under en längre tid och det var underbart att se henne. Hon ska baturligtvis följa med till Oaris nästa helg när vi gifter oss. 

Vår första barnflicka Makin som var hos oss i 9 år är också medbjuden med sin fästman. Vilken helg vi hoppas få med en massa nära o köra. Både för oss och för barnen;)))

  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

  1. Pe skriver:

    Hej Charlotte.
    Vill börja med att önska lycka till på Er stora dag som närmar sig :)! Hoppas det blir en fantastisk helg.
    Jag gör en chansning så får vi se om Du har möjlighet art svara, global setet/lådan ovan vart har du fått tag i den? Min matlagnibgsglade man skulle bli överlycklig för ett sådant set :). Tack på förhand ! Kram P

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..