ANNONS

Lisas dag

/

ina Lisa Stadell fyllde år igår(typ27)…

Vi träffades upp ett stort gäng på Berns för att fira henne med lite presenter, jag köpte Handwash och bodylotion och ett magnifikt doftljus av Black Vanilla, min favorit. Under middagen fick jag en kurs i snapchat av Oscar Zia…..jag heter LaPerrelli även där.

Vi hade en supertrevlig kväll och jag njöt av att bara hänga m vänner, riktigt mysigt!

 

  
  
  
  

Idag var förskolan stängd s vi fick en mysdag hemma. Vi invigde Adrians mål han fick när han fyllde år och han älskar verkligen att spela fotboll. Kayla står i mål…idag var Adrian förra barnflicka på besök Angelica, hon har varit i Costa Rica och jobbat under en längre tid och det var underbart att se henne. Hon ska baturligtvis följa med till Oaris nästa helg när vi gifter oss. 

Vår första barnflicka Makin som var hos oss i 9 år är också medbjuden med sin fästman. Vilken helg vi hoppas få med en massa nära o köra. Både för oss och för barnen;)))

  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00