ANNONS

Skolstart

/

Skolan är igång igen och allt börjar återgå till vanliga rutiner. Även Adrian är tillbaka på förskolan hos sina lekkamrater. Det känns som om sommaren är över trots att vi har det fantastiska vädret kvar… Ljuvligt att kunna åka o lämna på morgonen i t-shorts o kjol. Åh vad jag njuter… Och ljuset. Vill inte det ska bli mörkare. Även om jag vet att jag gillar höstkvällarna och att det finns sin charm med det också.

Efter att ha blivit magsjuk/ förgiftad så kunde jag inte äta på två dagar utan fastade. Sedan gick jag på en juicekur. Jag googlade runt o hittade en på nötet, har aldrig gjort det förr?? Någon?

Har som ni vet kört egenpressad juice o smoothies men aldrig kör en kur så här. Har nu kört 1,5 dag o det känns bra. Skönt att göra en rensning efter en sådan bakterie. Skippa kaffe o låten kroppen få rensa ut lite gifter… Det kan ju inte bli sämre av det här i alla fall.

Gick på pedikyr igår och det var enormt skönt…


  

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00