Skolstart

Skolan är igång igen och allt börjar återgå till vanliga rutiner. Även Adrian är tillbaka på förskolan hos sina lekkamrater. Det känns som om sommaren är över trots att vi har det fantastiska vädret kvar… Ljuvligt att kunna åka o lämna på morgonen i t-shorts o kjol. Åh vad jag njuter… Och ljuset. Vill inte det ska bli mörkare. Även om jag vet att jag gillar höstkvällarna och att det finns sin charm med det också.

Efter att ha blivit magsjuk/ förgiftad så kunde jag inte äta på två dagar utan fastade. Sedan gick jag på en juicekur. Jag googlade runt o hittade en på nötet, har aldrig gjort det förr?? Någon?

Har som ni vet kört egenpressad juice o smoothies men aldrig kör en kur så här. Har nu kört 1,5 dag o det känns bra. Skönt att göra en rensning efter en sådan bakterie. Skippa kaffe o låten kroppen få rensa ut lite gifter… Det kan ju inte bli sämre av det här i alla fall.

Gick på pedikyr igår och det var enormt skönt…


  

 1. Var gör du pedicure?? tjejen verkar vara duktig och noggrann.

 2. Kan man köra kuren en dag? jag tror inte jag pallar för många dagar,kaffe måste jag ha på morgonen.

  1. Gå in på deras hemsida… Juica.se… Jag kan inte så mycket om det få det är första gången.

 3. Jag fastar 2 gånger varje år. Känns underbart. Juicer i mängd, vatten och te. Rensar kroppen och man blir pigg.

  1. Trodde det skulle vara tuffare att vara utan kaffe men funkar kalas!!!

 4. Va fräscht, älskar sådana där utrensningar.Man känner sig så pigg o alert sen, ren på något vis. Dom såg jättespännande ut dessa juicer, är de som ett kit man kan beställa.
  Lycka till på eran stora dag i Frankrike, blir säkert jätte vackert.
  Hälsningar Marianne

 5. Anna skriver:

  Juica är super!! Kör igång imorgon med en tre dagarskur, för andra gången!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..