Otydligt

Jag vill bara förtydliga att jag INTE blivit matförgiftad på Görvälnsslott!

De stackarna har blivit Nerringda av folk som ifrågasatt om jag blivit sjuk av deras mat efter att kvällstidni gärna skrivit om kräkfesten. Det är helt Fel!

Jag mådde dåligt på vägen dit och kräktes några min efter att jag kommit fram.

Kan bara rekommendera detta underbart vackra ställe som har fantastisk mat, trevlig person och sååå sköna sängar. Beställde idag samma täcke o madrass de har på slottet för jag har sovit som en prinsessa!!!!

 1. Halva texten försvann……
  Rekommenderar varmt de kuvertsydda lakanen…passar perfekt på madrassen. Slätt och fint hela tiden!
  Hoppas du mår bättre!
  Lyckönskningar till dig och din blivande man.

 2. Lotta skriver:

  Var best du täckena ifrån?

 3. Karin skriver:

  Åh,
  Jag trodde bara att det var alkoholen du inte tålde! Så liten och nättsom du är så tål man ju inte så mycket… Trodde faktiskt att du blev för full helt enkelt och sov ruset av dg mellan varven. Och spydde förstås…som man gör när man dricker för mycket och för snabbt!

 4. Hej Charlotte,
  Misstänker att det är Milli Notti du beställt med tanke på ovanstående inlägg från Joanna.
  Har också upptäckt dessa fantastiska täcken, madrasser, och inte minst LAKAN genom ett hotell i början av förra året i Hamburg, och jag lovar dig, du kommer inte ångra dig. Har köpt dunmadrasser i present till halva släkten nu

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..