Matförgiftad

Det här är inte klokt … Det får bara inte hända. Jag tror att jag blivit matförgiftad.

Igår kl 9:00 bankar det på dörren, där stå två svartklädda clowner, de har en mobiltelefon med sig med ett videoklipp på Pernilla Wahlgren som förklarar vad Fröken Perrelli ska packa ner i en väska på tio min. 3 sexiga underklädesset. 3 hårborstar och en hjälm?!?  Ha ha!!

 

 
En cab väntade.. Jag fick ögonbindel och färden började.

Jag försökte räkna rondeller och sträckor som den kontrollfreak jag är… Tappade mig när det snurrade för mycket, trodde de stannande och bytte Chafför men tydligen inte… Hög musik vilket gjorde att jag inte hörde för det o blåsten.  Scaaaaary!

När vi stannade var vi vid Statoil på Järva krog. Helt själva…. Jag fick order om via en handskriven lapp att gå in och försöka sälja in mina produkter o fråga om de hade Wizexsinglar??

Världens gulligaste tjej stod i butiken och plockade upp varor. Hon tyckte att det kunde nog gå bra om jag sålde mina grejer där och jag kunde absolut få blogga om Järva krog och för det skulle vi bartra så jag skulle få käka veg tunnbrödsrulle i 1 år!!!! Gud så roligt!!!
Vi åkte vidare..
Väl framme. Görvälsslott! Så vackert!!!

   

 Kände siste biten i bilen att jag började må illa…

Framme fick jag “känna” på några av mina vänner, men det gick helt åt skogen. De två personer jag trodde det var, de var inte med… Ha ha!

 

 
Tillslut fick jag ta av min ögonbindeln och där står 24 personer! Mina vänner! Helt underbart, från hela landet. Åkt o åkt för att vara med denna dag, vilken tacksamhet man känner.

Jag var tvungen att bara springa ifrån en Stund o gå på toa… Jag spydde… 4 ggr innan jag kunde gå ut. Likblek, yr och matt.

Sedan satte jag mig en stund… Efter en halv timma var det dags igen. Samma resa en gång till. Ont i huvudet och i hela kroppen. 

Gick o lade mig på en soffa i 1,5 timme…. Vaknade o kände mig något bättre. Dags för Segway race och tävlingsandan tog vid. Sååå roligt! Vi blev indelade i sex lag och vi kom två. Tjoho! Såå rooligt!

 

  
  
  
  
 
Sedan skulle vi ha picknick… Jag började gå med. Det gick inte jag fick gå tillbaka. Kräktes igen. Nu kände jag att jag måste lägga mig. Det sprängde i huvudet, varenda körtel i kroppen värkte o jag hade ont i benen. Sjuk helt enkel. Har mina aningar om matförgiftning men vill inte hänga ut någon så jag hoppar det området.
Nu sov jag i 6 timmar. Det kom en “häxa” och spådde hela gänget och hon kom även till mitt rum.

 

 
Fixade oordningen mig lite Grand och lyckades ta mig upp till middagen i ett par tre timmar sedan fick jag gå tillbaka igen och hänga över toalettstolen.

Suck… 

Men emellan alla kräkningar har jag haft gryyyyymt roligt!!!! Men vilken otur va? Maximal. Jag som nästan aldrig är sjuk, man skämma för alla som engagerat sig och pysslat och förberett…. Men mina vänner fick en underbar dag i solen med varandra. Nu är det frukost och även om jag inte kan äta ska jag sitta med;))))

 

  
  
  
   

 

  
  
  
  
 

  1. Frida skriver:

    Fy vilken skit och vilken otur!! Du är så tapper som “hängde med” i aktiviteterna du kunde ändå!! Verkligen beundransvärt mitt i allt. Du får l vara glad över att det inte var bröllopsdagen även om jag förstår att det inte var något kul det som hände. Ni ser ut att ha varit ett härligt gäng!

  2. Optimal otur, hoppas du är på bättringsvägen nu. Tar ett tag att komma tillbaka. Morotsjuice är bra för magen, ser inte så gott ut men i alla fall.
    Krya!

  3. Men fy din stackare. Hoppas du mår bättre idag. Möhippa som ska vara ett minne för livet, och kanske detta blir det för din del.. Ha det gott och lycka till med all planering och förberedelser inför den kommande dagen D… Kramiz

  4. Malin skriver:

    Din stackare! Hoppas du känner dig bättre idag. Hoppas du kunde njuta lite av din möhippa i alla fall.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..