Svensexa o Sandviken

Dagen börjar med att en bilen rullade upp och började spela partymusik. Liiiite snygga kläder fanns med i framsätet. Daga för svensexa för min blivande make. En massa roliga saker stod på schemat och nu har de flygit till Istanbul…..:))) 

Borde detta betyda att jag borde vara nervös? Närmar sig något knas för mig el slipper jag undan tro?

Sandviken blev sommaren näst sista gig och Adrian körde racet p catwalken efter vår soundcheck! Han vet precis vad man ska göra… Springa ut på catwalken, ta några steg, dansa, vinka o skrika lite till publiken o sedan springa tillbaka.
Vill ni s e hur det ser ut?

Kolla in mitt Instsgram: LaPerrelli

 

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

 1. Molly skriver:

  Det väntar något kul efter för eller vad tror Du. Och Du vill säkert inte missa det. Berätta när Du vet vad som hände..

 2. pia skriver:

  <Hej Charlotte dom tar dg ikväll var beredd !!

 3. Lena skriver:

  Kommer du vara med på bokmässan i Göteborg med
  gravidboken?
  Kram Lena

 4. Hoppas de tar det lugnt på svensexan!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..