ANNONS

Svensexa o Sandviken

/

Dagen börjar med att en bilen rullade upp och började spela partymusik. Liiiite snygga kläder fanns med i framsätet. Daga för svensexa för min blivande make. En massa roliga saker stod på schemat och nu har de flygit till Istanbul…..:))) 

Borde detta betyda att jag borde vara nervös? Närmar sig något knas för mig el slipper jag undan tro?

Sandviken blev sommaren näst sista gig och Adrian körde racet p catwalken efter vår soundcheck! Han vet precis vad man ska göra… Springa ut på catwalken, ta några steg, dansa, vinka o skrika lite till publiken o sedan springa tillbaka.
Vill ni s e hur det ser ut?

Kolla in mitt Instsgram: LaPerrelli

 

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00