ANNONS

Hällefors och högbana

/

…På plats i Hällefors för gig med Diggiloo som vanligt. Vi stannade till vid Loka Brunn men fick inte bada där då det inte var öppet för barn på de tiderna. Vi åkte vidare och ville göra något mysigt med barnen, det slutade m att vi åkte hela vägen fram till Hällefors och väl framme insåg vi att det här blev det absolut bästa. Det fanns Äventyrsbana !! Barnen var överlyckliga och slängde sig upp i den efter en genomgång av guide. Adrian var mäkta sur eftersom han var för liten, grabben är totalt orädd och viil oxå. Herregud, var ska detta sluta. Han är precis som in far, totalt vild vad det gäller allt som har med utmaningar att göra och älskar sport och motorfordon. En riktig urgrabb! Anders lär få någon med sig i haserna på sina upptåg om ett par år…..

Linbanan har…

– tre separata banor
– 25 utmanande övningar
– en teampark med 4 våghalsiga strapatser
– fyra flying fox (linbanor) den längsta på 200 meter!

Besök den om ni inte redan gjort det. Sååå kul!!!!
 

  

Tröja från Drömhuset, träskor Scorett.

  

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 

Adrian
Alessio
Alessio1
Alessio3
Anders
Anders4
Angelo
Angelo2
Angelo5
Angelo6
Angelo7

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00