ANNONS

Adrians dag!

/

Vi började dagen med att sjunga för lille killen i husbilen, med presenter. Sedan gick vi och matade fiskarna. Adrian har blivit såå firad. Av mina fina kollegor, av vänner och barnen i produktionen. Världens största nallebjörn av Magnus o Mats och stol till Nallen att sitta i av Stenmark o Johnsson barnen och lego av min fina vän Jeanette m familj. Så gulliga och omtänksamma!!!

Efter showen i ikväll i applådtacket så kom vår Producent Patrik Krall gåendes m Adrian längs catwalken hand i hand upp på scenen. 

Jessica berättade att för exakt 2 år sedan så stod jag på scenen här efter att fött en liten kille 36 timmar tidigare i Stockholm. Svaneholms Slott blev första turnéstoppet för lilleman.  Sedan sjöng 5000 personer ja må han leva….. Inte utan att mamma C fällde en tår….;)) förmodligen även pappa A i publiken…

Det ligger ett par klipp på Instagram La Perrelli… Om ni inte redan följer mig och har sett det….u

Vilken dag! Detta glömmer vi aldrig❤️

 

  
  
  
 
 
  
 
 
  
  
  
  
 
 
  
  
  
  
 
 
  
 

11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00