ANNONS

Vilka dagar…

/

Efter Jörvsö åkte vi med Martin och Hanna till deras nya underbara sommarställe i Hälsingland. Fantastiskt mysigt, mitt ute i skogen. Vi satt bara och skrattade o snackade dynga i flera timmar. Ljuvligt! Älskar spontanbesök ..;))

Lisa och Jacob Stadell och även Jessica Wahlgren kom dit och en massa barn…;))

 

  
  
  
 

 

  
Dagen efter blev vi bjudna på världens mest fantastiska brunch och sedan bar till av hem Mot Sthlm igen. Lagom hemma till min Nageltid på nhnails och hos Najet. Temat- sommar och färg blev det på mina naglar som just nu gör mig väldigt glad!!

Tre olika kulörer av rosa, röd och korall!
 

  
 

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00