ANNONS

Inte riktigt sant…..

/

 

  
 
Menar SVT att numret inte levde upp till förväntningarna??? Vilket nummer? De har inte sett något nummer? 

Konstigt??

Vi har haft en lång konversation kring material som vi ville framföra och hade förslag på olika låtar, upptempo, ballader och annat vi kunde tänka oss. Vi har haft förslag på att göra något ur Diggilooföteställningen som vi kände oss bekväma med. Vi har, både Jessica o jag nya singlar ute, det kanske hade varit kul att göra?

Nåväl… SVT nappade inte på några av våra förslag och vi kom inte överens så vi var tvungna att tacka nej och avstå denna gång.

För mig som artist så är det viktigt att göra något som jag kan stå för och inte bara göra något som SVT vill att jag ska framföra.
Tråkigt men denna gång blev det så här.

25
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00