ANNONS

En dag hemma!

/

Blixtvisit hemma i Stockholm, hann ned ett möte på kontoret och gå igenom lite papper. En möte över lunchen och en fotografering. Vi packade om och tog den snabbare varianten till Västervik. Nu framme på hotellet och ska snart sova… Kanske en lite kvällspromenad innan det;))
 

  
Tog lilla minin ut till Djurgårdsbrunns Världshus för ett möte över lunchen och sedan en plåtning:)  

Åkte förbi QviSi och köpte två burkar av mitt “Can’t live Without it”   .. Sedan jag började med Zein Obagis ZO Skin Health så får jag inga utslag, inga blemmor, inga ojämnheter att prata om. Gudomligt! Tänk att det bara skulle ta tills jag blev 40 att hitta rätt i djungeln …. 

 
Ett stop på Maxi och Sdrian fick studsa av sig lite;)))

 


My Love! Snart min äkta make… Otroligt häftigt… Vi längtar otroligt mycket efter denna helg i slutet av Augusti..

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00