ANNONS

Åres Topp!!

/

Idag tog vi kabinbanan upp till Åres topp. 1420 meter över havet…:))) Sverige är så vackert och det är makalöst coolt att springa runt i snön och ha snöbollskring i uppkavlade jeans och t-shirt. 20 Grader, klarblå himmel och sol.

Så vackert och kritvit krispig snö som gnistrar…mitt i sommaren:))

Adrian tyckte det var kul en stund, tills han trillade.. Då var det kallt om fingrarna och krokodiltårarna sprutade. Vi fikade lite goda tantkakor innan det var dags att åka bergbanan ner igen..;)

Ett par mysiga dagar och imorgon är det dags att bege sig hemåt mot storstaden igen. Det blir ett snabbt stopp eftersom vi är mitt i turne’n. På torsdag ska vi till Västervik och fredag lördag – Dalhalla, sedan väntar Järvsö. Så vackra spelplatser va?! 


  

  

  


  

  

  

 Bjuder på lite bilder från vårt hus i Åre… Gästsängen och ett av barnens rum;) bastun på gästplanet. Älskar vår Stenvägg som går hela vägen upp till vårt loft där vi har tv soffa och utsikt över backarna! Ljuvligt…

  
  
  
  
  
  
  
  
 

 

 

21
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00