ANNONS

Umeå!

/

Framme i Älskade Umeå! Alltid gillat den här staden… Vet inte exakt vad det är men känslan är positiv så fort man kommer hit. Har varit här enormt mycket, kanske är det det som gör det?

Vi kom till spelplatsen tidigt så vi hann med att storhandla mat inför kvällens grillbuffe’ som vi tänkte anordna. Det är ju fantastiskt när man har husbil med sig, ett andra hem. Alla saker rullar med, vare sig det är strålande sol el spöregn så kan man vara förberedd. Inte så lätt att släpa alla dessa olika uppsättningar för en stor familj.

Efter kvällens gig blev det grill, vi förberedde innan showstart och även i pausen..sedan stod Danne, cateringansvarig, Patrik Krall producent och Anders och grillade och servade oss nästa hela kvllen. Otroligt mysigt!!!

Vi har det s bra så det är oförskämt! Underbart gäng och det känns som det Bästa sommarjobbet ever! Tacksam för att jag har ett så underbart jobb som gör att jag får träffa likasinnade kollegor och en underbar publik varje dag! Dessutom har jag förmånen att få ha med mig min fin fina familj!!!!
 

Köpte en ny termometer då vår gamla försvunnit? Den här har jag haft förut och är grymt bra, känns bra att ha med mig i husbilen när man åker m småbarn.  

  
  
 
Glömde min favorit Ghd locktång på TV4 förra v…. Ggr!!! Onödigt o slarvigt!!! Blev så sur på mig själv. Fick en ny skickad till mig i alla fall och kunde se ansenlig ut till kvällen;))

 

  
Backstage left heter vi som bor bakom scen vänster… Vi har nu en tävling på Instagram där vi utmanar andra sidan att lägga upp de bästa/ knäppaste / roligare bilderna. Patrik Krall producent och Anders är domare och en spahelg står nu på spel!

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00