ANNONS

On the road again..

/

Hjälp vad vi har cruisat…. 95 mil uppåt från Stockholm till Piteå..

Igår körde vi i Pite havsbad och det var en grymt bra publik.

Men innan vi körde laddade vi upp med kaffe på Nespresso på Kungsgatan så vi klarar turnén… Jag är nämligen helt kaffetokig och även min man. En espressomaskin i bilen är ett måste!!! Med skummare för morgoncappucinon;))

I måndags var jag ju hos Lotta och gjorde allsången på Liseberg. Barnen åkte karuseller som aldrig förr, så lyckliga när mamma har dessa jobben. Jag gjorde bröllopsvalsen och det var faktiskt med en klump i halsen efter Lottas fina påa. Sedan körde vi hem till Stockholm hela natten, var sååå trötta när vi kom hem kring 4 på morgonen. 

Hade strul med kylskåpet i husbilen så jag och Adrian åkte till Forsbergs Fritidscentrum i Sollentuna och fick det fixat. Grymt snabbt och underbar service när man är tidspressad. Vi skulle ju åka redan samma dag kl 5 mot Norrland. Älskar att vara på turne’ , trots att det är hårt jobb och många konserter så känns det ibkand som semester bara för att jag trivs så bra!!
 

  
  
  
  
  
  
  
  
 

 

  
  
  
  
  
  
 
 
  
 
  
 
Ser att vi faktiskt blivit lite solbrända från Spanien….

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00