Samsonite

Jag har tidigare visat Adrians nya Superlätta flygplansväska från Samsonite, men har har även hittat ett par nya till mig inför min stundandecresa till Frankrike…;) 

Älskar de här, tycker de är så fina!!

 

  
  
  
   
 

 1. Jösses, nästan 5000:- för en resväska. Inget illa menat, jag skulle säkert också köpa en sån om pengarna fanns, men vad är det för speciellt med den modellen?

 2. Reagerade också på priset, men Charlotte verkar ju ha dyra vanor över lag och det är väl i och för sig inget fel på det när man är så förmögen. Lycka till med resan och bröllopet!

 3. Håller med dej Mia vad e det för special med dom väskorna? För alla tre väskorna har hon samamnlagt betalat ÖVER 10 tusen!! Efter man har köpt dom väskorna har man ju INTE råd att resa

 4. Dessutom så behandlar personalen på flygplatsen INTE de dyra väskorna ett dugg bättre än de billiga snarare tvärtom.

 5. Har lika, toppenväskor. Väl värda sitt pris, håller ju hur länge som helst. Flyger iaf 1-2 ggr/ mån så då är det en bra investering.

 6. Förstår inte riktigt kommentaren ? du skriver ju själv “skulle säkert oxå köpa en sån om pengarna fanns” här finns ju pengarna ….

 7. Jätte snygga väskor synd bara att de går så illa med dem på flyget. Ha en fin dag här på Öland är det varmt och soligt.Ewa

 8. Ja, hade jag också mkt pengar så skulle jag också handla det jag tycker är snyggt. Och de här väskorna är snygga, jag undrar bara om det är utseendet som gör att de kostar då mycket eller vad det är som är speciellt. “Vanliga/andra” Samsonite väskor kostar ju inte så där mkt.

 9. Ammen, 5 000 för en väska!!!!! Tror inte många läsare har dom pengarna….så varför framhålla priset?

 10. Man lever i två världar,vi har olika ekonomier,och för en vanlig Svensson är det huuuuuuuuuuuur dyrt som helst.
  Man har inte råd.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..