ANNONS

Ny bil- Nya XC90

/

….ny bil! Jag älskar bilar. Nu har jag hämtat ut min nya skönhet.. Limiten edition, svart med beige skinnklädsel. Den är verkligen så snygg. O även om jag har kvar min lilla Mini så behöver jag en stor familjebil. Jag har några barn att skjutsa och vagn och pinaler. Jag har kört Volvo i många många år… Men den här nya XC90 slår allt jag kört, den är helt magisk! Den har allt, fullsmetad och nya interiören är vrålsnygg. Dessutom är det en säker bil att köra. Länge sedan jag blev såå förtjust i en ny design på en bil jag redan känner till. Vilken ansiktsupplyftning för Volvo;)))
 

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
   

43
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00