Träning vid poolen & Saltsjön !!

Idag har vi kört lite träning vid poolen med Jeppe. Jeppe som jag har skrivit mina träningsbacken med. Hua.. Vi har kört på här lite nu varje dag och det känns grymt bra och sååå roligt! Adrian skulle såklart vara med och köra lite han också..liksom alla andra barnen.

Sedan åkte vi till Torrevieja trakten och till Saltsjön… Vi tänkte bada i den läkande  Saltsjön. Vi visste att hela insjön skulle vara rosa, när vi kom dit slogs jag av hur vackert det var där. Fast tyvärr kändes det inte lockande att bada. Vattnet var vääääldigt varmt men det var lerigt och luktade sunkigt.

Vi strosade runt lite och sedan åkte vi till stranden och  fikade:)

 

  
     
  

 

  
  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

   
   

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..