ANNONS

Midsommar i Solen

/

Midsommar…vet inte vilket år i raden det är som vi firar hr nere i Spanien i Solen. jag älskar det! Det är sååå underbart, vi slipper springa in och ut med maten för att det börjar regna och vi har garanterat sol hela tiden. Det är varma sköna kvällar och vi går barfotar…precis som vi gör hemma i Sverige i juli och augusti men jag vill ha det även vid midsommar. Patrioter är vi dock så sill och svenska nypotäter tar vi med oss hit ner, vi dansar runt morfar i pooolen ( han agerar midsommarstång. Vi sjunger små grodorna och det är alldeles ljuvligt!

I år hade vi även 5 kamp som Jeppe( syrrans man som jag även skrivit 2 träningsböcker med) sydde ihop. Grymt kul… vi bar nypotatis på sked, kast med liten kalsong, basketkast och kast i liten burk….. m m. Riktigt kul och alla 23 personerna som var inbjudna på vår midsommarfest var såklart med i kampen.

Vi lagade 3 olika sorters pajer, ägghalvor med majonäs och spenat, löjromstoast, skagentoast och det blev pannkakstårta med jordgubbar som Sandra hade gjort( Anders brors fru…) Vanlig jordgubbstårta. Sedan grillade vi också tonfisk, lax, räkor, oxfile, entrecoute och hamburgare och korv till barnen. Alla var mätta och belåtna och vi fick en trevlig kväll.

A o C

A1

A4
Anders

Adrian7

Ch & A

A6
Mat6
Mat
Mat4

Mat1

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00