Expressen

Idag har jag gjort tre omslag för Expressen. Söndag x 2 och Hälsa. Lika bra att köra på när man är igång;) denna v ser ut så… Möten, fotograferingar , skolaktiviteter, avslutningar.. Sommarfest och en ny premiär! Glömde… Ska färdigställa min bok. Ni förstår varför jag bloggar kl 1 på natten va?? 

  

  
 

 

  
  

Byxdress, klänning och hatt från French Connection. Skor från Scorette:)

  
  
  
  

  1. Jag tycker du ska sova kl.01.00

  2. Jag tycker du ska sova kl.01.00

  3. Hej! Du ser alltid så pigg o fräsch ut….vad är “hemligheten”? Tack för en trevlig blogg! Kram Helén

  4. Elin skriver:

    Den lila klänningen passar dig så himla bra! :-)
    Räksalladen väldigt god ut också, vardagslyx med god lunch :-)

  5. Vad lik sin pappa Adrian är!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..