ANNONS

Bröllopsvalsen – ute nu!

/

Nu är den äntligen ute!! Känns så roligt, var måååånga år sedan jag släppte något på svenska. 2007 tror jag. Jag är tillbaks. Nu har jag skrivit texten själv, utlämnande men ärligt och känns på riktigt vilket var extra viktigt den här gången. Tror många känner igen sig, att våga satsa fullt ut vad man än har i bagaget. Det krävs mod! Och jag känner att det är på sin plats för en egen låt som beskriver vad jag känner och har känt. Dessutom en hyllning till min man;)) Som fick mig att känna och våga igen!

CharlottePerrelli-BröllopsValsen_

Nu kan ni ladda hem & lyssna på hela genom:

1_Spotify-real
  
1_iTunes-real

18
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00