Bröllopsvalsen – ute nu!

Nu är den äntligen ute!! Känns så roligt, var måååånga år sedan jag släppte något på svenska. 2007 tror jag. Jag är tillbaks. Nu har jag skrivit texten själv, utlämnande men ärligt och känns på riktigt vilket var extra viktigt den här gången. Tror många känner igen sig, att våga satsa fullt ut vad man än har i bagaget. Det krävs mod! Och jag känner att det är på sin plats för en egen låt som beskriver vad jag känner och har känt. Dessutom en hyllning till min man;)) Som fick mig att känna och våga igen!

CharlottePerrelli-BröllopsValsen_

 

Nu kan ni ladda hem & lyssna på hela genom:

1_Spotify-real
  
1_iTunes-real

  1. Maria skriver:

    Åh bröllops valsen verkligen fin, kommer köpa cdn o spela vid utgången på mitt bröllop i Aug.

  2. Hej. Finns noter utgivna någonstans? många brudpar önskar denna vackra sång.
    tacksam för svar.

  3. Såå fin! Blev så rörd av det du skrev här och sedan när jag hörde låten. Kommer bli ett så fint och lyckligt bröllop för er. Kram

  4. Vem har skrivit musiken? Tycker det är jättekul att du har skrivit texten.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..