ANNONS

Plåtning och fika!

/

Idag har jag själv plåtat kompletteringsbilder till min Gravididitetsbok…. Den släpps dock först i sept ut i handeln men nu gör jag de sista kompletteringsbilderna. Sitter oxå och skriver halva nötterna eftersom jag inte är helt klar än. Allt ska lämnas in för korrigering och bearbetning i mitten av juni, lite kniven mot strupen nu…. Men det behövs ibland för att få något gjort.

Pernilla och Theo har varit här, så mysigt! Vi fikade, snackade och Theo fick såklart åka n sväng i nya Ferrarin, alla pojkars stora dröm! Även Adrian som ville sitta fram själv med stängd dörr!  

  

  
 

 

  

  
  
    
  
  
  
 

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00