ANNONS

Mysig dag

/

Vilken mysig dag…Anders plockade upp mig i sin nya bil.., han ör Heeelt biltokig. Men just den hör gången var jag extra glad för det här ör en favorit för mig. Ferrari California;)) Love IT!!!

Vi har varit och kollat ringstorkek till Anders och även lämnat in min för att passas ihop med min nya som nu håller på att göras. Wiiieee!!! Kul! Vi har redan ritat den och bestämt design, skoj!!!! Jag tycker det blir väldigt vackert och snyggt. Känns så konstigt att vara utan ring i en hel månad nu, tänk vad fort man vänjer sig?! 
Vad tycker ni om mina nya brillor? Jag ser faktiskt ganska bra men hör sämre… Fast visst är de här snygga? 
 

  
  
  
  
  
  
  
 

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00