ANNONS

Mina vänner 

/

Jag är så tacksam. Mattias och Patrik är några av mina äldsta vänner och jag är så glad och priviligerad att jag har dem i mitt liv. Det är otroligt värdefullt för mig och jag undrar hur mitt liv hade sett ut utan dem? Eller som Mattias sa på min 40 – års fest. Frågan är hur JAG hade sett ut, utan Mattias i mitt liv… Ha ha ha, så roligt va?!

Vilka roliga dagar vi har haft här i London. Vi har ätit så god mat, varit på fantastiska restauranger… Shoppat, provat bröllopsklänning, druckit champagne och en massa Kaffe på Joe and the Juice, njutit i regn och sol;))

Jag älskar London men mest av allt älskar jag mina fina vänner. Som faktiskt främst tar sin tid att åka med mig hit för att prova min bröllopsklänning. 

Jag ser fram emot en fantastisk helg i sommar i kärlekens tecken… Att bli fru och att få dela den helgen med min fantastiske blivande make, mina älskade barn och mina underbara vänner;)) 

Jag känner mig nog faktiskt snart hel, igen. Äntligen.

Tack gode Gud för det.

 

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    
 

21
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00