First Fitting

Igår hade jag min första “fitting” på min brudklänning, så roligt och så underbart! Tänk att jag får vara med om detta en gång till när jag är vuxen. Så otroligt roligt!! Nu börjar de sy på riktig efter mina mått och jag är så glad att den blir så fin. Allt jag önskade och den här designern han är helt obeskrivligt begåvad. Vilken känsla för tyger och passform. Kommer känna mig så fin;) om en månad är det dags för 2:a provningen…;)))

Igår körde jag en Veronica Virta kappa till mina nya NYDJ jeans. Till det blus från French Connection. Gammal väska sedan säkert 5-6 år tillbaka från Jimmy Choo , skor från nya kollektionen Jimmy Choo och solisar från Tom Ford.

Tidig frukost på Aubine, gott!!!


 1. lycka till- på bild ovan har du på dig en ljusblå lång kappa – supersnygg. Vart hittar manen sådan?

 2. Pia skriver:

  Titta gärna förbi någon gång till mig och min kollega Johanna. Vi hade ett möte pg för en tid sedan men det blev aldrig av.
  Du är såå välkommen!
  Kram Pia på MODES STOCKHOLM http://www.modes.se

 3. Anki skriver:

  Ska bli sjukt spännande att få se dig som brud. Ni kommer att bli årets snyggaste brudparet. Det är jag helt säker på :-)
  Gläds med dig att få uppleva detta ännu en gång! Lycka till med allt <3
  Kramar från Skåneland

 4. Ok, Lycka till med klänning och bröllop :-)

 5. Åh vad spännande. Hoppas vi får se bilder på dig sen i klänningen på din bröllopsdag :) Av ren nyfikenhet, ska du ha slöja på dig, om du vill avslöja det? :)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..